четвер, 3 липня 2008 р.

Вихор можливостей від life:)

На сьогоднішній прес-конференції оператор мобільного зв'язку life:) презентував нову пропозицію за назвою «Вихор можливостей» - брендований ноутбук із вбудованим мобільним Інтернетом.

life_3.07_1

На сьогоднішній день пропозиція від life:) є унікальною на ринку України. Користувачам пропонується мобільний комп'ютерний комплекс: ноутбук Impression на базі процесорної технології Intel Centrino з OC Microsoft Windows Vista, ліцензійною тестовою версією Microsoft Office 2007, антивірусом, а також інстальованим мобільним Інтернетом з доступом за допомогою вбудованого модему. Ноутбук брендований оператором і буде продаватися в мережі ексклюзивних магазинів life:).

life_3.07_2

Ноутбук був створений за замовленням life:) компанією «Навігатор» на основі процесорної технології Intel Centrino і дає можливість працювати в бездротовій мережі. Основні технічні характеристики ноутбука наступні: процесор - CPU Mobile Core Duo, оперативна пам'ять - 1024Mb DDR2 667, жорсткий диск - HDD 2.5" 120GB, оптичний привід - DVD±RW, 15,4" TFT дисплей, модулі бездротового зв'язку Wi-Fi, bluetooth, операційна система - Windows Vista.

При підключенні на контракт, абонент може придбати ноутбук з ліцензійним програмним забезпеченням Windows Vista Home Basic і мобільним Інтернетом від life:) у безпроцентний кредит без комісії.

life_3.07_4

У рамках акції, що проходить із 1 липня до 30 вересня 2008 року, абонентам, що купують ноутбук, life:) надає щомісячний бонус мобільного Інтернету терміном на рік. Абоненти, що підключилися на умовах контракту, одержують 1 ГБ трафіку щомісяця, а абоненти, що підключилися на умовах передоплати - 100 МБ мобільного Інтернету на місяць. Вартість ноутбука в мережі ексклюзивних магазинів life:) складе 5099 грн.

Як прокоментував Головний виконавчий директор life:) Тансу Єен: «Ми раді представити ринку нове конвергентне рішення, що поєднує в собі кращі телекомунікаційні й ІТ-технології для максимальної зручності користувача. Купуючи потужний ноутбук у наших ексклюзивних магазинах, абонент одержує готовий до використання комплект, що максимально відповідає потребам активного користувача Інтернетом».

life_3.07_3

Немає коментарів:

smssender.org.ua - відправити смс